Aanbod

Dagopvang
Voorschoolse Opvang (VSO)
Naschoolse Opvang (NSO)

Tijd voor vrije tijd!

In onze ogen is buitenschoolse opvang een vorm van vrijetijdsbesteding. Wij vinden daarom dat je kind zich bij ons op de BSO vooral moet kunnen ontspannen en vermaken. Je kind kan spelen of met iets bezig zijn en daaraan plezier beleven, zonder dat dit functioneel of leerzaam hoeft te zijn. Het kind bepaalt zelf wat hij doet en met wie hij dit doet, binnen de geldende regels van de BSO. 

Activiteiten

Geen kind is hetzelfde. Daarom bieden wij dagelijks verschillende (creatieve) activiteiten aan die wij afstemmen op de behoeften en belevingswereld van de kinderen. Ons uitdagende klimtoestel, het zwembad, onze geiten wei en divers buitenspeelgoed stimuleren het buitenspel. Bij goed weer maken we met veel plezier regelmatig gebruik van het grasveldje achter ons kindercentrum en de speeltuin in de buurt.

In de herfst- en wintermaanden maken wij op verschillende dagen gebruik van de gymzaal bij De Twister. Zo kunnen de kinderen, ook in de koudere maanden, lekker hun energie kwijt.

Programma

De kinderen worden op school opgehaald en worden naar het kindercentrum gebracht. Wanneer het weer het toe laat spelen de kinderen lekker buiten tot alle kinderen zijn gearriveerd. Daarna gaan we gezamenlijk naar binnen voor fruit met water/thee. Tijdens dit moment krijgen de kinderen de mogelijkheid enthousiast over over hun avonturen van de dag te vertellen en zullen de pedagogisch medewerkers vertellen welke activiteiten ze kunnen doen. Kinderen kunnen dan zelf kiezen of ze hieraan deelnemen of dat ze vrij willen spelen totdat ze worden opgehaald.

Wij bieden BSO voor: Horst en Meterik..
Uiteraard is je kind in de vakantie ook welkom, hiervoor geldt de BSO vakantieafname.


buitenspeelruimte-peutergroep2  groepsruimte-bso-blokhut2