Oudercommissie

Zou je graag een vergadering bijwonen? Informeer bij de directie voor de eerstvolgende vergaderdatum van de oudercommissie of mail ons voor de locatie: oudercommissie@huizezeldenrust.nl

Notulen laatste vergadering: November 2021

Als oudercommissie zijn wij betrokken bij het reilen en zeilen van Huize Zeldenrust. Op die manier hopen we een bijdrage te kunnen leveren aan een fijne opvang voor alle kinderen. Wij denken mee over zaken die spelen maar kaarten ook onze eigen ideeën en suggesties of die van andere ouders aan. Dus heb jij zelf ideeën, op- of aanmerkingen? Of heb je misschien een vraag? Laat het ons gerust weten. Stuur een mail naar oudercommissie@huizezeldenrust.nl of spreek een van ons aan.

Claudia Bongers (voorzitter)
Ik ben de mama van Esmee (februari 2015) en Jens (april 2018). Beide gaan al sinds hun babytijd naar Huize Zeldenrust. Ik vind het ontzettend fijn om te merken dat ze beide iedere keer weer met veel plezier er naartoe gaan en dan ook weer met enthousiaste verhalen thuiskomen.

Marjolein Breikers (secretaris)
Ik ben de mama van Ireen (april 2011), Finn (mei 2015) en Sam (september 2018). Alle drie de kids gaan al vanaf hun babytijd met veel plezier naar de opvang bij Huize Zeldenrust. We zijn dus ‘kind aan huis’ bij Huize Zeldenrust, waar met name de huiselijke en warme sfeer ons, maar ook onze kinderen, erg aanspreekt.  Op dit moment speelt Finn nog bij de BSO en Sam bij de dagopvang. Ik vind het erg leuk om vanuit de oudercommissie mee te kunnen denken over verschillende aspecten van het beleid van Huize Zeldenrust.

Judith Rintjema
Samen met mijn man Tjeerd zijn wij de trotse ouders van Boaz (juli 2016), Jesse (april 2019) en Fardau (juli 2021). Onze kinderen maken gebruik van de dagopvang totdat ze 4 jaar zijn en gaan starten op de bassischool. Ze hebben het altijd enorm naar hun zin en genieten van het spelen met de andere kinderen en natuurlijk met de leidsters. De uitstapjes naar de Kasteelse Bossen of andere speelplekken in de omgeving zijn voor hen een echt hoogtepunt. Zelf ben ik twee dagen per week werkzaam als leerkracht bij Taalbrug Junior in Venlo.

Yvonne Wijnen
Ik ben moeder van Femke (oktober 2016) en Luuk (september 2019) beide gaan ze vanaf hun babytijd naar Huize Zeldenrust! Ze komen hier met veel plezier ook al blijft Luuk moeite houden met het afscheid. Femke gaat inmiddels naar de BSO en geniet hier volop, ze gaat met moeite mee naar huis. Luuk speelt heerlijk bij de dreumesen en voelt zich hier helemaal thuis. Veel buiten spelen even bij de geitjes en het konijntje kijken en vaak ook op pad, een stukje wandelen of naar de speeltuin!

Gigi Donkers
Samen met mijn vrouw Gertie zijn wij trotse mama’s van twee dochters, Joppe (oktober 2019) en Loeke (april 2021). Beide meiden gaan twee dagen per week met heel veel plezier naar Huize Zeldenrust. Op weg naar de groep worden de leidsters vol enthousiasme begroet. Wij laten dan ook met alle vertrouwen de zorg van onze dames aan hen over. Ik ben al jaren met veel plezier werkzaam als ambulant begeleider binnen de jeugdpsychiatrie. Ik vind het erg interessant om mee te denken bij beleidsvragen. Ik hoop als lid van de oudercommissie hier ook mijn steentje bij te kunnen dragen.

Susianne Ambrosius
Getrouwd met Elmar en sinds oktober 2020 samen trotse ouders van Hugo. Hugo speelt vanaf dat hij negen maanden is met veel plezier twee dagen in de week bij Huize Zeldenrust. In onze vrije tijd genieten we erg van het buitenleven. We hebben o.a. een hond, wat kippen en een moestuin waarin we onze eigen groenten en fruit telen. Ook zijn we sinds een aantal jaar hobbymatig imker. Dat Huize Zeldenrust oog heeft voor de natuur sprak ons dan ook erg aan.

Reglement Oudercommissie Huize Zeldenrust