Oudercommissie

De eerstvolgende vergadering van de oudercommissie zal plaatsvinden op dinsdag 7 september 2021.

Zou je graag een vergadering bijwonen? Mail ons voor de locatie: oudercommissie@huizezeldenrust.nl

Download hier de notulen van de laatste oudercommissievergadering d.d. 23-02-2021

Als oudercommissie willen wij betrokken zijn bij de opvang waar onze kinderen heel wat uurtjes doorbrengen, om op die manier een fijne opvang voor alle kinderen te realiseren. Wij denken mee over actuele zaken die
spelen binnen Huize Zeldenrust, maar kaarten tevens onze eigen inbreng of die van andere ouders aan. Dus heb jij zelf vragen ideeën, op- of aanmerkingen? Laat het ons weten! Mailadres: oudercommissie@huizezeldenrust.nl

Claudia Bongers (voorzitter)
Ik ben de mama van Esmee (februari 2015) en Jens (april 2018). Al sinds de babytijd van Esmee maken wij gebruik van de opvang bij Huize Zeldenrust. Inmiddels gaat Esmee met veel plezier naar de BSO, terwijl ook Jens iedere keer weer geniet van het spelen, zingen en knuffelen.

Marjolein Breikers
Ik ben de mama van Ireen (april 2011), Finn (mei 2015) en Sam (september 2018). Alle drie de kids gaan al vanaf hun babytijd met veel plezier naar de opvang bij Huize Zeldenrust. We zijn dus ‘kind aan huis’ bij Huize Zeldenrust, waar met name de huiselijke en warme sfeer ons, maar ook onze kinderen, erg aanspreekt. Ik vind het erg leuk om vanuit de oudercommissie mee te kunnen denken over verschillende aspecten van het beleid van Huize Zeldenrust.

Judith Rintjema
Samen met mijn man Tjeerd zijn wij de trotse ouders van twee zonen. Boaz is geboren in juli 2016 en gaat vanaf dat hij 16 maanden is naar Huize Zeldenrust. Inmiddels gaat hij naar de basisschool en is het niet meer nodig om te gaan spelen bij Zeldenrust. Hij heeft het altijd enorm naar zijn zin gehad en genoot van het spelen met alle andere kinderen. In april 2019 is Jesse geboren. Hij gaat vanaf januari 2020 naar Huize Zeldenrust.  Zelf ben ik twee dagen per week werkzaam als leerkracht. Na 14 jaar in het reguliere basisonderwijs heb ik inmiddels de overstap gemaakt naar Taalbrug Junior in Venlo.

Nieuwe leden gezocht!
Als oudercommissielid krijg je een kijkje achter de schermen en bent als één van de eersten op de hoogte van (geplande) wijzigingen. Je krijgt de gelegenheid om je ideeën en meningen te delen en daar wordt ook echt naar geluisterd. Er is natuurlijk ook genoeg ruimte voor eigen inbreng! Wil jij ook lid worden van de oudercommissie of vrijblijvend een vergadering bijwonen? Laat het een van ons weten, mail de oudercommissie of geef het door via het bestuur van Huize Zeldenrust.

Reglement Oudercommissie Huize Zeldenrust